Rohkema info nägemiseks:

SOLEADO MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 67; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SOLEADO MANAGEMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

SOLEADO MANAGEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 67 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Soleado Management OÜ ainus tegevusala on ettevõttele kuuluva kinnisvara üürile andmine ja sellega seonduvad teenused.

Ettevõttele kuulub 18 stuudiokorterit aadressil Tallinn, Ehitajate tee 60. Väheste eranditega on kõik korterid aasta jooksul olnud eluruumidena pikaajalisele üürile antud ning müügikäive enam-vähem stabiilne aastast aastasse. Ettevõtte jaoks on kõige olulisem, et rentnike vahetudes leitakse järgmine rentnik võimalikult kiiresti kuna vakantse perioodi kommunaalkulud jäävad ettevõtte kanda.

Majandusaasta lõppes ettevõtte jaoks 62 405 eurose käibe juures 13,9 tuhande eurose kasumiga.

Ettevõtte juhtkond hindab, et 2023 majandusaasta tuleb sarnane. Stuudiokorterite rendihinnad vastavad turuolukorrale ning tõenäoliselt renti ei tõsteta.

SOLEADO MANAGEMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.